У Тернополі — нова громадська приймальня лідера «Народного контролю» Дмитра Добродомова

Опубліковано в Політика Автор  13.03.2018
Із першого березня в Тернополі запрацювала нова громадська приймальня народного депутата України, лідера політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитра Добродомова.

Розташована приймальня в центрі міста за адресою: вулиця В’ячеслава Чорновола, 1, офіс 7. Прийом громадян відбуватиметься кожного третього четверга місяця з 16 до 19 години. З проблемами, що потребують втручання депутатів від «Народного контролю» рад різних рівнів, можна звертатися і щочетверга з 14 до 17 години або щоденно (крім вихідних) у робочий час за номером телефону гарячої лінії ‎(096)661-61-50.

— Громадська приймальня забезпечуватиме зв’язок між депутатами і їхніми виборцями, надавати людям змогу контролювати діяльність тих, кому вони довірили відстоювати свої інтереси в органах місцевого самоврядування й у Верховній Раді, — зазначає Володимир Швайка — лідер Тернопільського обласного осередку «Народного контролю», помічник-консультант Дмитра Добродомова й додає: — Кожен регіон має свої специфічні проблеми, що потребують розв’язання на законодавчому рівні. Знати про них, лобіювати інтереси своїх виборців повинен кожен відповідальний перед електоратом народний депутат України. Тож ми беремо на себе відповідальність допомагати Дмитру Добродомову компетентними порадами щодо потреб і проблем нашого регіону. Будемо сподіватися, що вони стікатимуться до нашої громадської приймальні й нам вдасться успішно їх розв’язувати.

nk1 12 03 18

Приймальню освятив настоятель Свято-Троїцького духовного центру отець Анатолій Зінкевич, адже, на думку Володимира Швайки, кожну добру справу годиться починати з молитви. Попросити в Господа благословення і працювати, не шкодуючи сил і не зважаючи на перешкоди.

— Часи порожніх гасел і закликів минули, — переконаний новообраний очільник Тернопільської обласної організації партії «Громадський рух «Народний контроль». — Нині Україні в кожній галузі потрібні патріотично налаштовані професіонали, котрі конкретними справами творитимуть її як державу: економічно розвинену і правову. Тож запрошуємо до конструктивної співпраці всіх небайдужих громадян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.