Ігор Побер: «Одна з європейських компаній хоче взяти українську газо-транспортну систему в концесію»

Опубліковано в Політика Автор  09.03.2018
Нещодавно Стокгольмський арбітраж зобов’язав «Газпром» виплатити на користь «Нафтогазу» 4 мільярди 630 мільйонів доларів.
За підсумками двох проваджень, «Газпром» має сплатити Києву 2,5 мільярди доларів. Свою думку щодо цього рішення у прямому ефірі 112 каналу висловив народний депутат України від фракції БПП Ігор Побер.
– Одна з європейських компаній хоче нашу газову систему взяти в концесію. Важливо, щоб ми передали її, адже тоді в нашу систему будуть вкладати кошти. Завдяки цьому Україна, мабуть, трохи м’якше відчує відкриття «Північного потоку». Ні для кого не секрет, що близько 40 % акцій «Газпрому» знаходяться в німецьких власників, – пояснив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.