Нардеп з Тернопільщини вважає заяву Клімкіна кроком до вирішення конфлікту на Сході

Опубліковано в Політика Автор  14.12.2017
Про переваги та недоліки заяв міністра закордонних справ України Павла Клімкіна в прямому ефірі телеканалу NewsOne розповів народний депутат від фракції БПП Ігор Побер.
Як відомо, нещодавно Павло Клімкін закликав посилити санкції проти Кремля, аби зупинити порушення прав людини на території окупованого Криму. Він наголосив на тому, що Росія повинна не лише покинути територію України, але й виплатити компенсацію за свою агресію. Адже давно не секрет, що російські солдати воюють на сході нашої держави без будь-яких розпізнавальних знаків. Більше того, в Москві анонсували вибори на окупованому Донбасі.
— Заява Павла Клімкіна — це ще один крок вперед до вирішення питання війни. Думаю, рано чи пізно Російська Федерація відповість за всі смерті та вбивства. Ми багато говоримо про війну, але чомусь не вирішуємо це питання, воно невиправдано відійшло на другий план, — прокоментував Ігор Побер.
Нардеп наголосив на тому, що питання з миротворцями необхідно вирішити до осені 2018 року:
— Якщо вибори на Донбасі відбудуться у час, коли миротворчі війська будуть на лінії розмежування, то нічим добрим це не закінчиться. Необхідно, щоб був доступ нашої преси та наших політичних сил, — додав народний депутат.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.