Укропівка Інна Вовчок увійшла до міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» у Тернопільській обласній раді

Опубліковано в Політика Автор  13.12.2017
У Тернополі наприкінці листопада під час сесії обласної ради було створене міжфракційне об’єднання «Рівні можливості».

До нього увійшли депутати-жінки семи політичних сил, серед яких представниця фракції «УКРОП» Інна Вовчок.

Відповідне рішення було прийняте під час третього пленарного засідання 7 сесії Тернопільської обласної ради, яке відбулося 8 грудня.

— Основним завданням нашого об’єднання є покращення становища в суспільстві та активізація діалогу щодо забезпечення рівності в різних сферах суспільно-політичного життя. Ми хочемо забезпечити рівні права та можливості для усіх соціальних груп населення на території Тернопільської області. Для цього ми налагоджуватимемо співпрацю з районними радами та громадами, — поділилась Інна Вовчок.

За словами укропівки, депутатська група «Рівні можливості» також допоможе посилити політичну участь жінок у Тернопільській обласній раді та забезпечить рівні права та можливості у політиці.

Члени між фракційного об’єднання наголошують на тому, що їхня діяльність буде спрямована на вирішення соціальних проблем.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.