Нардеп Микола Люшняк сьогодні ініціює у парламенті голосування за продовження мораторію на продаж українських земель

Опубліковано в Політика Автор  05.12.2017
Народний депутат України Микола Люшняк сьогодні зареєстрував власний законопроект №7350 про продовження мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, що в Україні дія мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення мала закінчитися ще 1 січня 2018 року. Навесні Кабінет міністрів пропонував відкрити ринок землі в два етапи: з 2017 року дозволити торгівлю державними землями, а з 2019-го дозволити – землею, що знаходиться в приватній власності.

— У час, коли у нас триває військове протистояння на сході України, про будь-яке зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель не може бути і мови. Основне наше завдання сьогодні — зберегти в Україні власні землі. Ми йдемо на зустріч нашим аграріям цієї сфери і лобіюємо їх інтереси, — прокоментував Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.