Тернопільські «УКРОПи» з перемоги стартували у Першій футзальній лізі області

Опубліковано в Політика Автор  22.11.2017
18-19 листопада у спорткомплексі «Політехнік» відбулися матчі 1-го туру Першої футзальної ліги сезону-2017/18, у якій футбольна команда тернопільського УКРОПу перемогла команду-суперника із рахунком 3:1.

В рамках ліги протягом двох днів відбулося сім поєдинків між чотирнадцятьма футбольними командами Тернопільщини. Гідно зіграла у Першій футзальній лізі і команда «УКРОП», яка на два голи випередила суперників із «Екмі Колор Динамо» та посіла п’яте місце у турнірній таблиці.

— У Першій футзальній лізі сезону від УКРОПу змагалися суто молоді гравці, проте це не завадило хлопцям здобути для команди першу перемогу. Оскільки ця ліга – лише обласний старт, то нам ще доведеться позмагатися за основну перемогу у фінальному матчі, який відбудеться навесні 2018 року. Хоч п’яте місце – це хороший результат, проте у фіналі наші хлопці готові позмагатися за кращий рахунок. Нагадаю, що минулого року укропівці також брали участь у футзальній лізі, в якій перемогли команду-суперника, — поділився гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин.

Пан Володимир додав, що дуже вдячний Тернопільській обласній організації політичній партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП», яка фінансово значною мірою допомагає футбольній команді: забезпечує формою, м’ячами, орендою залу.  

Володимир Міщишин також зазначив, що, не маючи спільного бажання успіху, команда не досягла би перемог у матчах навіть при добрій фізичній підготовці та матеріальному забезпеченню.

— Успіх команди «УКРОП» залежить, насамперед, від командної єдності, адже лише спільні прагнення можуть в результаті перерости у єдиний здобуток команди. Коли кожен гравець вкладає у майбутню перемогу певне стремління, а будь-який наш успіх стимулює гравців прагнути ще більших звершень, — зауважив Володимир Міщишин.

Відносно планів на майбутнє, гравець поділився, що взимку укропівці планують долучитися до кількох новорічних обласних футбольних турнірів. Зокрема, це традиційний турнір з футболу до дня Святого Миколая.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.