«Комісія щодо земельної децентралізації продовжує ефективно працювати в умовах воєнного стану», — Андрій Богданець

Опубліковано в Політика Автор  soroka 25.07.2022
22 липня 2022 року відбулося третє засідання Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів незаконного та неефективного проведення органами державної влади, органами місцевого самоврядування заходів щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції земельних відносин (земельної децентралізації).

Про це розповів народний депутат з Тернополя, член Комітету аграрної та земельної політики Верховної Ради Андрій Богданець.

– За результатами засідання: затверджено кількісний та персональний склад секретаріату Тимчасової слідчої комісії; визначено склад груп за напрямками діяльності ТСК та розподілені обов’язки між їх членами; розглянуто звернення, що надійшли на адресу ТСК; погоджено порядок інформування щодо діяльності ТСК,  зазначив Андрій Богданець.  

Також він додав, що комісія ухвалила рішення направити відповідні звернення до уповноважених органів та опрацювати їх уже в затвердженому секретаріаті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.