«Українська економіка не переведена на військові рейки, а це – основа будь-якої перемоги», – Михайло Цимбалюк

Опубліковано в Політика Автор  soroka 04.07.2022
Про важливість саміту НАТО для України та нові шляхи розвитку економіки під час війни розповів народний депутат від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк у програмі «Говорить Великий Львів».
 
– Саміт НАТО в Мадриді справді важливий для України та безпекової ситуації на цілому континенті. Тепер європейські держави будуть передавати зброю не тільки радянського взірця, як це було раніше, а зброю НАТО. Це говорить про перехід на стандарти НАТО,  зазначив Михайло Цимбалюк. – Саміт НАТО – вагома подія для України, а що буде після – давайте почекаємо, бо це – двосторонній рух, має бути і позиція української влади. Військово-політичний альянс чекає правильних кроків від нашої влади.
 
Політик підкреслив, що для швидшої перемоги над окупантами Україні потрібно випускати власну зброю та посилити економіку.
 
– Ми, народні обранці, маємо вимагати від української влади, від «Укроборонпрому» результатів роботи, бо потенціал є великий. Під час війни не будемо з’ясовувати, хто винен. Робити це треба після перемоги. Але необхідно спонукати, щоб «Укроборонпром» (державні підприємства стратегічного значення) випускали зброю для Збройних сил України. Ще одна важлива річ – економіка. Не може бути перемоги без сильної економіки. Нині економічний блок уряду, на жаль, кульгає. Ми не чуємо серйозних інвестиційних проектів, які дадуть можливість українському бізнесу працювати, а людям – заробляти. На мою думку, економіка не переведена на військові рейки, а це – основа будь-якої перемоги,  підсумував Михайло Цимбалюк.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.