«УДАР Віталія Кличка» організовував флешмоб до Дня Соборності України

Опубліковано в Політика Автор  soroka 20.01.2022

22 січня відзначають День Соборності України.

У цей день в 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З нагоди свята політична партія «УДАР Віталія Кличка» проводить всеукраїнську акцію «Флешмоб до Дня Соборності “Сильні, коли єдині”». У соцмережах УДАРівці закликають українців до єдності.

У партії зауважують, що єдність нації досягається не просто декларуванням, а щоденною посиленою працею.

У День Соборності цьогоріч Україна вчергове стоїть перед лицем зовнішньої загрози. І нам, українцям, як ніколи важлива єдність! Бо розʼєднана нація – це легка здобич для ворога. Об’єднати нас може лише спільне майбутнє. Майбутнє, в якому кожен бачить себе українським громадянином, незалежно від національності, мови, якою співає колискову дітям, чи віри, яку сповідує. Громадянином не західної чи східної України. А громадянином Сильної Єдиної України, в центрі якої знаходиться Людина. Ми сильні, коли єдині! З Днем Соборності, Україно! – наголосили в партії «УДАР Віталія Кличка».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.