«Ні США, ні НАТО не підуть на вимоги Росії», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.01.2022
У штаб-квартирі, що в Брюсселі, відбулися переговори Росії та керівництва Північноатлантичного альянсу.

Ці перемовини стали однією з тем обговорення «Ток-шоу Сьогодні» в прямому ефірі телеканалу «Україна 24» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– В найближчий час ми не станемо країною НАТО, як би нам цього не хотілося. Треба реально дивитися на речі. Однак, оці переговори, які відбуваються зараз в Європі, вселяють в нас оптимізм. Багато скептиків, які проти нашого вступу в НАТО, досить єхидно реагували на ці зустрічі і захищали Росію та ультиматуми з її боку. Проте ми бачимо, що все-таки країни НАТО і США зайняли чітку позицію щодо України. Це дуже добре і без сумніву допоможе та підсилить нашого президента і міністра закордонних справ України. Завтра він теж матиме зустріч в Брюсселі і йому трішки легше буде з цієї позиції спілкуватися, – каже Ігор Побер.

Він також висловися стосовно розмов про повномасштабне вторгнення з боку Росії.

– Стосовно російських військ, то хочу заспокоїти наших українців. Я не вірю на сьогодні в повномасштабне вторгнення Російської Федерації.

Враховуючи різні політичні моменти і те що, «Північний потік -2» не запущений і не сертифікований, це – лише нагнітання зброї. Росія просто хоче максимум вижати з цієї ситуації, яка зараз є. Звичайно ні США, ні країни НАТО не підуть на вимоги, виставлені Росією, – говорить Ігор Побер. – Ми живемо в цивілізованому сучасному світі. Нема такого, що 28 лютого чи 1 березня нападуть. Не буває так. Росія – підлий сусід і якщо вона захоче напасти, то зробить це так, що ніхто не знатиме коли.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.