Ми будемо захищати місцеве самоврядування, будемо захищати представника нашої команди Атрошенка – для мене це справа честі, – Кличко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.01.2022
Кличко захищатиме Владислава Атрошенка і всіх мерів України від політичних переслідувань Банкової, адже це справа честі для нього.

Про це лідер «УДАРу», мер Києва заявив під час прес-конференції в «Інтерфаксі» щодо масових обшуків у Чернігові. 

«В минулому році відбувались обшуки в місті Києві. Нічого не знайшли і зараз прийшли до мера Чернігова, представника команди партії «УДАР» Владислава Атрошенка. Причини політичного тиску прості: довіра людей та політична самостійність. І у Києві, і Чернігові мета обшуків однакова: мери мають піти на договорняки замість того, щоб представляти інтереси своїх виборців. Як лідер партії «УДАР» я хочу заявити, що ми будемо захищати представника нашої команди Владислава Атрошенка і ми будемо захищати мерів. Це принципова позиція і справа моєї честі, насправді», - наголосив Кличко.

Він зазначив, що замовники обшуків дестабілізують ситуацію у прикордонному регіоні під час ескалації напруги з Росією і шкодять безпеці країни.  

«Обшуки відбуваються в той час, коли скупчення російських військових на кордоні. Не будемо забувати, що Чернігівщина знаходиться на кордоні. І в цей час там відбувається «маски-шоу». Це або непрофесіоналізм, або диверсія. Ні перше, ні друге користі Україні не несуть. Мери замість того, щоб тримати стабільну ситуацію і займатись підготовкою тер оборони, опалювальним сезоном, вирішують одну проблему – боротьби з політичним тиском. Замовники мають розуміти – чим слабшими вони роблять мерів – тим слабшими вони роблять Україну», - сказав лідер «УДАРу». 

Кличко підкреслив, що у центральної і місцевої влади спільні вороги та закликав припинити політичні переслідування мерів. 

«Якщо колір партійних прапорів мерів не співпадає з кольором прапору Банкової – це не причина для обшуків, а демократія. І потрібно боротись не проти мерів, а за демократію. Бо у нас спільні вороги: бідність, захмарні ціни, опалювальний сезон, корупція, Росія», - підсумував Кличко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.