Ігор Побер: Депутат, міністр, звичайний українець – усі мають жити за законом! (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 25.12.2021
П’ятий президент Петро Порошенко не з’явився на допит в ДБР.

Йому закидають сприяння терористичним організаціям у справі про постачання вугілля з окупованого Донбасу.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу UkrLive за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

–  Я дуже хочу, щоб ми жили за законом. Чи президент, чи міністр, чи депутат, чи звичайний українець – треба, аби всі дотримувалися чинного законодавства. Якщо ти винен – маєш відповідати. Що стосується ситуації з п’ятим президентом, то мені важко «вангувати», що прописали режисери на Банковій. Здається, що ця справа розламається адвокатами Порошенка так само, як розламалося кілька десятків інших справ. Ті, що писали текст обвинувачення, можуть просто змінити прізвище Порошенка на Зеленського. Якщо справді Петро Порошенко винен, то це все зараз продовжує робити Володимир Зеленський. Хіба він не закупляв вугілля з так званих ЛНР та ДНР? Купляли втричі дорожче з РФ,  зазначив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.