Версія для друку

На Тернопільщині відродили «УДАР Віталія Кличка», партію очолив народний депутат Микола Люшняк (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.12.2021
У Тернополі вже відбулася перша установча конференція політичної партії «УДАР Віталія Кличка».
 
Обласний осередок політсили очолив досвідчений політик, народний депутат Микола Люшняк.
 
Він наголосив на тому, що команда «УДАРу Віталія Кличка» на Тернопільщині наразі є невеликою, однак надійною.
 
– На першій установчій конференції ми обрали нове керівництво та повністю оновили партійну структуру в Тернопільській області. Сьогодні завдання Віталія Володимировича – сформувати нову потужну команду з представників органів місцевого самоврядування, з місцевих лідерів, які могли б в подальшому розвивати і розбудовувати партію «УДАР» в Україні. Сьогодні зібралася невелика команда, але надійна, яка перевірена часом, роками і великим досвідом. На кожного з цих людей я можу покластися. Знаю, що у важку хвилину вони не підведуть,  зазначив голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Микола Люшняк.
 
«Ударівці» кажуть, що будують нову партійну структуру не штучно під вибори, а для того, щоб розвивати Тернопільщину й країну загалом.
 
– Ми – команда, яка пропонує розвиток держави. Україна повинна бути суб’єктом прийняття рішень, а не об’єктом. Наше основне завдання – щоб весь світ мав повагу до України – сильної держави, яка має багату історію, закріплену економікою і стабільною політичною ситуацією,  підсумував Микола Люшняк.