«Імовірно, політика Меркель буде продовжуватися», – Ігор Побер про нового канцлера Німеччини

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.12.2021
Новий канцлер Німеччини Олаф Шольц під час своєї першої урядової промови в Бундестазі застеріг Росію від порушення кордонів України.

Заяву канцлера обговорювали у прямому ефірі телеканалу «Україна 24» за участі народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

 Не можна сказати, що в нас не було зближення з Німеччиною, поки канцлером була Ангела Меркель. Однак ми всі розуміємо, що як Німеччина, так і Франція, Британія, США, в першу чергу, переслідують та дбають про свої національні інтереси,  каже Ігор Побер. – Думаю, ця заява на рівні того, що хотіли почути виборці, які його обрали. Це більш для внутрішнього споживача. Імовірно, політика Меркель буде продовжуватися. В нас вже 8 років триває війна, а особливої підтримки не було. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.