Ігор Побер: Воїни з передової не дозволять спочатку провести вибори, а потім отримати кордон!

Опубліковано в Політика Автор  soroka 10.12.2021
Два роки тому, 9 грудня 2019 року, в Парижі відбулася зустріч «нормандської четвірки», під час якої було підписано Паризьке комюніке.

Однак ні РФ, ні Україна домовленості паризького саміту не виконують. На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер у прямому ефірі каналу «НАШ».

– Згадуються «мемуари» пана Богдана, коли він казав, що на зустріч поїхали, а потім обдурили Росію. До саміту готувалися тривалий час, тому мали б дійсно дійти до спільного знаменника. Підписали комюніке, але сьогодні ці домовленості не виконуються. Чи то президент так злякався «червонолінійців», чи вулиці. РФ ігнорує зобов’язання, які брала на себе в Парижі 2 роки тому. Але, думаю, ми мали б всьому світу показати, що дотримуємося слова. Натомість теж не виконуємо домовленості, під якими підписався президент Зеленський. То як можемо вимагати цього в агресора? зазначив Ігор Побер.  

Політик зазначив, що Нормандський формат вичерпав себе, як і Мінські домовленості.

 – І США, і Європа зобов’язують нас виконувати Мінські домовленості, але, думаю, президенту не вистачить сміливості. Воїни з передової та «червонолінійці» не дозволять спершу провести вибори, а потім отримати кордон!  резюмував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.