«Жаном Беленюком треба гордитися, до якої б політичної сили він не належав», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 06.08.2021
Український борець, народний депутат від «Слуги народу» Жан Беленюк завоював для України золоту медаль на Олімпійських іграх в Токіо.
 
У фіналі турніру з греко-римської боротьби у вазі до 87 кг він переміг угорського борця Віктора Лорінца.
 
Перемогу Беленюка обговорили у прямому ефірі на каналі Апостроф ТВ за участю народного депутату VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.
 
– Щодо перемоги Жана Беленюка є багато спекуляцій. Мовляв, мав займатися депутатською діяльністю, а не на змагання їхати. А я вважаю, що участь Беленюка в Олімпійських іграх – це прекрасно. Він багато працював у спорті ще до політики. Тренери спортсмена розповідають, що з дитячих років він віддавався боротьбі сповна, хоч і був бідним хлопчиком. Ходив в одних кедах, але досягнув дуже багато – чемпіонство Європи, світу, золото Олімпійський ігор. Беленюком варто гордитися, до якої б політичної сили він не належав. Честь і хвала, – зазначив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.