У Кременці священник-депутат від «Довіри» за власні кошти відремонтував дорогу

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.07.2021
Так і не дочекавшись допомоги від міської ради, у Кременці депутат від партії «Довіра» отець Юрій Мазурчук за власні кошти придбав 35 тонн висівки для ремонту дороги.
 
Йдеться про найголовніші вулиці міста, які ведуть до центру, а саме: Джерельна, Сичівка 1,2, Глиняна, Глинянка.
 
Отець Юрій Мазурчук розповів, ще у квітні міська рада Кременця пообіцяла людям відремонтувати цей шлях, однак не дотримала слова. Відтак, місцеві жителі взялися самостійно вирішувати проблему.
 
– Ще три роки тому кременчани збирали кошти для ремонту цієї ділянки. Тоді вдалося трохи відновити дорожнє покриття, однак з часом природні стихії зруйнували його знову. Кременеччина – гірський край, дощі вимили висівку з дороги. Цьогріч у квітні люди звернулися до мене за допомогою. Разом із ними ми ходили на прийом до міського голови, де нам пообіцяли привезти дорожній матеріал. Місцеві чекали цього дуже довго, а тоді, зневірившись, почали самостійно вирішувати проблему,  зазначив отець Юрій Мазурчук.
 
Він підкреслив, що не зміг стояти осторонь, адже дав людям слово. Так, не дочекавшись допомоги міськради, отець за власні кошти придбав висівку.
 
– Дякую своїй помічниці Наталії Ломакович за небайдужість. Вона змога зорганізувати людей, аби ми спільно відремонтували дорогу. Сьогодні, думаю, нам вдалося зробити найкращий заїзд у Кременці. Кожну справу вдається втілити, якщо ми починаємо з себе, а не стоїмо осторонь. Ця ситуація дала зрозуміти, що не варто чекати допомоги від інших, а самому проявляти ініціативу. Я дякую кременчанам, які сьогодні добре попрацювали. «Довіра» їх підтримує,  наголосив отець.
 
Керівник фракції «Довіри» у Кременецькій міськраді Андрій Левчук зауважив, що ініціативи людей потребують підтримки з боку влади.
 
– Така співпраця жителів вулиць з депутатом о. Юрієм Мазурчуком – гідний приклад для наслідування. За цим принципом повинні працювати усі 34 обранці нашої міськради. Ми як депутати маємо постійно отримувати належну підтримку від діючого виконкому та міського голови, адже ми і є влада від людей!  підкреслив Андрій Левчук.
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.