Ігор Побер: «Німеччина не допоможе повернути Крим Україні»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.03.2021
Посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив, що Німеччина має допомогти повернути Крим, бо має «моральний обов’язок» перед Україною через нацистську окупацію в минулому.

Цю ситуацію обговорили у прямому ефірі каналу «НАШ» за участю народного депутата VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігоря Побера.

– Чи допоможе нам Німеччина чи хтось інший повернути Крим – я вважаю, що ні. Ні Німеччина, ні Байден цього питання не вирішать. Якщо б хотіли, то допомогли ще б у 2014 році, не дозволили б анексувати Крим. Ніхто нам не допоможе, поки ми не станемо сильнішими, поки кримський народ сам не захоче повернутися. Я вірю, що Україна стане заможною державою із високим рівнем життя, тоді кримчани самі захочуть повернутися,  зазначив Ігор Побер.

Також політик додав, що найближчим часом Україні навряд чи вдасться повернути Крим.

– Після таких слів мені буде страшно повертатися до Тернополя, але я не вірю, що найближчим часом ми повернемо Крим. Ну не віддасть його Росія. Агресору не потрібен схід, їм треба саме Крим. Вони вкладають величезні кошти у розбудову інфраструктури не просто так,  резюмував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.