У мережі опублікували виступ голови Тернопільської облради Михайла Головка з перших днів Революції Гідності (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 02.12.2020
Сім років тому, 1 грудня, на Майдан у Києві вийшли до мільйона людей, аби висловити своє невдоволення чинною владою.

До столиці з’їхалися жителі різних куточків України, адже у ніч на 30 листопада «Беркут» намагався силою розігнати Євромайдан, травмувавши десятки протестувальників. Українці масово мобілізувалися, на захист своїх прав.

Серед активних учасників Революції Гідності з перших днів був тодішній народний депутат від ВО «Свобода», нині – голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

У мережі оприлюднили відео з виступу Михайла Головка на Майдані у 2013 році.

– Слава Україні! Шановна ріко, це вже не річка, це – море українських патріотів, які піднялися на боротьбу з бандою, яка сьогодні керує в Україні. Ми разом з вами піднялися, аби дати їй відсіч. Ми не будемо терпіти знущань. Ми не дозволимо, щоб вони плюндрували наші національні цінності, витирали ноги до українців і проливали українську невинну кров. Вони за свої дії понесуть покарання. Ганьба такій банді. Шановна українська громадо, сьогодні з нами душею і тілом мільйони українців, які вийшли у підтримку наших дій у всіх куточках України. Я представляю Тернопільщину. Сьогодні вийшли понад двадцять тисяч тернополян. Вони створили комітет опору і закликали до загальноміського страйку. Тернополяни з нами! Люди їдуть на Майдан машинами, автобусами, хто чим може добирається до Києва – в серце України, щоб підтримати нас в боротьбі з донецько-фашистськими загарбниками. Прийшов час змін і ніщо не може нас зупинити. Як не можна зупинити ріку навесні, яка ламає кригу, так і не можна зупинити народ, який піднявся на боротьбу,  зазначив Михайло Головко.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.