«На місцевих виборах українці показали, що втомилися від “нових облич” та популістів», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 24.11.2020
На явку виборців 25 жовтня вплинуло декілька факторів, серед яких – розчарування українців, технічні проблеми, перебування громадян за кордоном на заробітках.
 
Про це розповів народний депутат України VII-VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «НАШ».
 
– Звісно, з кожними виборами люди відчувають, що їх дурять. Кандидати застосовують передвиборчі технології, піднімають собі рейтинги обіцянками, а в кінцевому результаті громадяни бачать абсолютно іншу картину, аніж уявляли. Тому й маємо таку низьку явку на місцевих виборах. Поки в країні все глобально не зміниться, все менше людей матимуть бажання йти на виборчі дільниці. Причиною такої негативної явки в Україні стало розчарування українців, масова еміграція за кордон, технічні моменти, адже комусь було важко добратися до виборчих дільниць, когось не внесли у виборчі списки. Повипливав, звичайно, і коронавірус, адже медійно цю тему дуже підняли, навіявши страху на людей,  зазначив Михайло Головко.  
 
На місцевих виборах люди продемонстрували, що втомилися від «нових облич» й брендів, переконаний Михайло Головко.
 
– Втретє міським головою Тернополя став «свободівець» Сергій Надал. Також наші колеги стали очільниками ще двох обласних центрів: Івано-Франківськ — Руслан Марцінків, Хмельницький — Олександр Симчишин. За кількістю міських голів «Свобода» має перше місце в Україні. Результати місцевих виборів відрізняються, у кожній області ситуація абсолютно інша. Вибори показали, що люди, перш за все, дивляться на персоналії. Вони вже вдосталь «наїлися» так званих «змін облич», брендів та популістських гасел. Тепер вони хочуть, аби на місцях залишилися перевірені політики з досвідом,  пояснив Михайло Головко.   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.