Версія для друку

«Українці вийшли на Майдан не задля того, аби їхні ім’я увіковічнили, а за покликом душі», – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 21.11.2020
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи, під час якого вшановують пам'ять учасників Революції Гідності.

Після Майдану українці чекали значного покращення життя, однак цього не сталося, переконаний народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

На цьому він наголосив у прямому ефірі на каналі «НАШ».

– Я – учасник Революції Гідності  буквально з перших годин. У листопаді 2013 року Мустафа Найєм оприлюднив допис з закликом вийти на Майдан Незалежності й висловити невдоволення стосовно того, що Янукович відмовився підписати Угоду про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Тоді ми фракцією «УДАРу» вийшли на Майдан й встановили першу імпровізовану сцену. Я учасник практично всіх подій Революції, за 4 місяці лише два рази їздив до дому в Тернопіль. Що сталося після Майдану – звичайно, і я, і багато українців не чекали такого. Ми передбачали покращення рівня життя, а отримали – анексований Крим, війну на сході, досі не налагоджено зв’язки з Європою. Наш сусід-агресор використав слабинку, коли в Україні відбувалося переформатування влади. Люди, які стояли на Майдані, не робили це для того, аби їхній подвиг та ім’я увіковічнили, вони вийшли за покликом душі,  зазначив Ігор Побер.