«Тільки ідеологічні партії можуть протистояти феодалізації політики», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 23.10.2020
Лише ідейні люди, які згуртовані в ідеологічні партії, можуть протистояти феодалізації політики і кримінальним олігархічним кланам.
 
На цьому наголосив народний депутат країни VII -VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі каналу «НАШ».
 
– Влада має бути компетентною, бо інакше – страждає вся країна. За 30 років в Україні досі не побудували партійної моделі, тому й немає політичної відповідальності. У нас олігархам простіше під кожні вибори сформувати нову партію, вчепити нову бірку і розрекламовувати. Той, хто вже був причетний до інших партій, просто змінює прапор і продовжує свою політику. В Україні необхідно побудувати політичну систему, яка передбачатиме відповідальність, аби кожна партія розуміла: якщо отримала владу, то завтра не може перезутися і сформувати новий бренд, бо це принцес їй поразку, – зазначив Михайло Головко.
 
Свободівець підкреслив, що в Україні необхідно заборонити платну політичну рекламу, лише так вдасться зробити виборчі перегони чесними.
 
– Олігархам не потрібні самодостатні політичні партії, бо з ними важко домовлятися. Їм простіше щоразу створити нову, яка буде йти з красивими гаслами. Свободівці пропонували заборонити платну політичну рекламу, бо на виборах перемагає той, у кого більше грошей й кого з ранку до вечора показують по телевізору. Нехай політики йдуть на дебати, нехай спілкуються з виборцями, – пояснив Михайло Головко.   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.