«Всенародне опитування – прихована агітація з боку Зеленського», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 22.10.2020
Президент Володимир Зеленський анонсував всенародне опитування, яке українцям запропонують пройти на виборчих дільницях 25 жовтня.
 
На думку народного депутата України VII -VIII скликань Михайла Головка, таке опитування є прихованою агітацією з боку глави держави.
Про це він заявив у програмі «Точка зору» на каналі TV-4.
 
– Всенародне опитування – це маніпуляція людьми, підтасовування фактів, прихована агітація з боку президента. Влада брутально порушує закони і Конституцію України. Яке опитування може бути? Як воно буде відбуватися? За чиї кошти? Хто потім буде підраховувати результати цього опитування? Зеленський хоче підняти маніпулятивні питання, які на голову не налазять. Наприклад, про створення на Донбасі вільної економічної зони. То ми маємо всі з вами платити податки, щоб Донбас жив без податків? Це ж явна прокремлівська пропаганда, озвучена президентом, і це найбільше обурює,  зазначив Михайло Головко.  
 
Свободівець закликав людей не брату участі у незаконному президентському опитуванні.
 

– Влада розуміє, що вона провалює вибори. «ЗЕкоманді» не довіряють українці, бо вже побачили їхні реформи, «скасування», несправедливих тарифів, кінець епохи бідності. «Слуги народу» втрачають рейтинг і на ходу пробують черговий раз маніпулювати людьми у вигляді фейкового опитування. Свободівці закликають: ні в якому разі не беріть участі в цих опитуваннях,  резюмував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.