«Я готовий продовжити розвивати громаду, яку ми спільно створили з нуля», – кандидат на посаду мера Шумська від «Довіри» Володимир Плетюк

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.10.2020
Партія «Довіра» виснула кандидата на посаду міського голови Шумська. Ним став чинний мер Шумська Володимир Плетюк.
 
Володимир Євгенович наголошує, за 5 років зроблено чимало, адже Шумська ОТГ за цей час постала з нуля.
 
– Я – кандидат на посаду Шумського міського голови. Я зареєструвався і буду боротися за право представляти Шумську громаду. Громаду, яку створив разом з командою. Одну із перших в Україні. Одну з найбільших. Громаду, яка не багата промислово, зате багата людьми, які готові працювати. Готові її розвивати.  Це зараз легко сказати: оберіть мене, і я зроблю у громаді рай. Бо є база. Є на чому працювати. Обрано напрямки, спільно з мешканцями міста та усіх сіл громади визначено ПРІОРИТЕТИ, над якими працюємо. А п’ять років тому нам довелося починати з нуля. Заклали фундамент, почали зводити дім під назвою Шумська ОТГ,  написав на своїй сторінці у Facebook Володимир Плетюк.
 
Він зазначив, що за 5 останніх років вдалося «розбудити» шумчан, залучити їх до роботи, до обговорень, закликати до активності.
 
– На нашому досвіді вчилися інші. За п’ять років зроблено багато. І я пишаюся тими позитивними результатами, яких нам вдалося досягти. Разом з тим, бачу недоліки, визнаю, що є над чим працювати. Але для мене важливо те, що сьогодні сміливо дивлюся в очі людям.  Готовий спілкуватися з кожним, кому не байдужа доля громади. Хто готовий не обіцяти, а працювати. За лаштунками залишилися хвилювання, перемовини, численні поїздки з метою розказати усім, що є така Шумська громада. Що ми хочемо працювати. І просимо нас у цьому підтримати. Але усі потрачені зусилля того варті. Бо ті проекти, які вдалося втілити, говорять самі за себе. Багато реалізовано, але й не менше роботи попереду. І я готовий далі розвивати нашу громаду, яку ми спільно робимо успішною. Тому – іду на посаду Шумського міського голови,  написав Володимир Плетюк.  
 
Також Володимир Плетюк наголосив на тому, що обрав партію «Довіра», бо позиція цієї політсили – не обіцяти, а робити конкретні кроки.
 
– Прийняв для себе зважене рішення і йду на вибори від «Довіри». «Довіра" – не найрейтинговіша партія, але рейтинги творять люди. Чому «Довіра»? Бо тут люди, близькі мені по духу. Люди, з якими починали децентралізацію і які за ці п’ять років допомогли мені реалізувати ряд проектів у Шумській громаді. Я не є членом партії. А «Довіра» - це люди, з якою співпрацювали на минулих виборах. Тому інтересам не зраджую, позиції – теж.  Вірю у здоровий глузд. Вірю у людей громади. Вірю, що буде нелегко. Не вірю тим, хто обіцяє багато. Моє кредо - не обіцяти. А робити те, що можу, на що вистачає мудрості, розуму, повноважень та ресурсів. Свого часу хтось із відомих сказав: «Великі обіцянки зменшують довіру». А позиція «Довіри» - не обіцяти, а робити конкретні кроки. Довіртеся нашій команді. Вірю, що спільно ми зможемо багато. Тому що ми працюємо для вас!  підкреслив Володимир Плетюк.
 
Довідка: Плетюк Володимир Євгенович, 46 років. Міський голова Шумська. Освіта: інженер-будівельник, факультет «Будівництво автодоріг».
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.