«Нас знову хочуть пошити у дурні», – Ігор Побер про всенародне опитування Зеленського

Опубліковано в Політика Автор  soroka 16.10.2020
Президент України Зеленський анонсував всенародне опитування. Його планують провести у день виборів – 25 жовтня. Українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. 
 
Така ідея глави держави вже зазнала шквалу критики. Її обговорили й у прямому ефірі каналу Espreso.TV за участі народного депутата VII та VIII скликань Ігоря Побера.
 
– Серед всіх політичних сил ніхто не підтримує цю ініціативу. Ми прекрасно розуміємо, що це черговий передвиборчий хід. Нас, українців, знову хочуть пошити в дурні. Продовжуються ті самі відео у стилі «всі ми президенти». В нас було у березені 500 тисяч безробітних президентів, а зараз вже мільйон. Ми всі разом складали програму, а хто хоч до одного пункту людей дослухався? Цим опитуванням нам знову хочуть замилити очі та обдурити,  зазначив Ігор Побер.
 
Політик також підкреслив, що в опитуванні можуть мати місце маніпуляції стосовно війни на сході.
 
– Це може носити маніпулятивний характер, який нас трохи направить в бік Росії, бо, можливо, будуть й питання війни на Донбасі. За чий взагалі рахунок цей «бенкет»? З державного бюджету чи хтось особисто буде платити? Студія «95 квартал» чи «Слуга народу»?  додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.