«Забороняти військовослужбовцю виконувати свої обов’язки –  це позбавити його можливості захищати своє життя та країну», – ударівець Валерій Репіленко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 16.10.2020
Виховувати молодь у патріотичному дусі та відстоювати права ветеранів російсько-української війни – саме таких принципів дотримується кандидат у депутати тернопільської міської ради від партії «УДАР» Валерій Репіленко.
 
Цілих шість років він захищав Україну на Сході, тож має чітке розуміння того, що відбувається на передовій.
 
Про бойовий дух та власну політичну позицію Валерій Репіленко розповів у програмі «Тернопільське життя».
 
– Якби я мав можливість поспілкуватися з президентом, то порадив би  йому менше обіцяти, а натомість зробити все, щоб світ зрозумів: Україна – це щит, що відмежовує Європу від Росії з її варварськими методами. Тож політичну проблему України можна вважати всесвітньою, – каже Валерій Репіленко. – Також хочу наголосити, що заборонити військовим стріляти у відповідь – це обмежувати їх дії як охоронців нашої країни. Я бачив хлопців та дівчат, які мають колосальний бойовий досвід та готові в будь-яку секунду дати відсіч ворогу, але такі обмеження заважають їм виконувати службові обов’язки, відстоювати Україну.
 
В депутати Валерій Репіленко йде, щоб допомагати як ветеранам, так і простим тернополянам. Каже, передвиборчої метушні та «політичного бруду» не боїться.
 
– Мені незрозумілі деякі агітаційні заклики, наприклад: «Вперед до перемоги» або «Ми зробимо краще». Кого саме ці люди хочуть перемогти? Нас – мешканців? З народом не потрібно боротися. А якщо хочеться перемог – нехай покажуть це на Сході, – говорить Валерій Репіленко. – «УДАР» – партія, яка мало говорить, а багато робить. Пріоритетами нашої роботи буде підтримка малого та середнього бізнесу, виховання молоді в патріотичному дусі. Окрім цього, я особисто зроблю все, аби ми усі не забували людей, які поклали своє здоров’я у боротьбі з російським агресором, реалізовуватиму соціальна та економічну допомогу ветеранам.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.