«У міській раді працюватиму в напрямку захисту жінок від домашнього насилля, відстоюватиму гендерну рівність», – Мар’яна Юлик

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.10.2020
Підтримувати жінок, які потерпіли від домашнього насильства, захищати їх у важких життєвих ситуаціях готова кандидатка у депутати тернопільської міської ради від партії «УДАР» Мар’яна Юлик.
 
Яким чином втілюватиме свої плани, будучи депутаткою, вона розповіла у програмі «Тернопільське життя».
 
Наразі Мар’яна Юлик веде свій блог, завдяки якому допомагає жінкам, що потерпають від насилля. У планах Мар’яни – створення центру для пропагування здорових стосунків в сімї.
 
– Я жінка, але, попри стереотипи, на боюся політики. Якщо стала на політичний шлях, то впевнено ним крокуватиму й захищатиму кожну жінку, яка вибере цей напрямок. У міській раді хочу посилено працювати над однією проблемою. Я веду власний блог, допомагаю жінкам, які потерпіли від домашнього насильства, перестали вірити в себе й забилися у куточок. Деякі з них сказали, що моя порада – як ковток свіжого повітря. І це мене мотивує. Маю чимало досвіду у цій сфері, а тому планую розвивати спеціалізований центр для допомоги таким жінкам й виступати проти насильства й жорсткості у сім’ях. Як би прикро це не звучало, але багато жінок, на жаль, живуть за принципом «б’є, отже любить». І це дуже велика проблема, яку необхідно вирішувати,  зазначила Мар’яна Юлик.
 
Мар’яна Юлик розповідає, долучилася до команди «УДАРу», бо ці люди чесні й не обіцяють того, що не зможуть зробити.
 
– Кожен з наших кандидатів має певну сферу знань та вмінь, які він буде використовувати, будучи депутатом. І це добре, бо ми не обіцяємо, того що нам не під силу. Кожна партія – як організм, яку потрібні нові артерії, аби злагоджено та активно працювати, приносити свіжі думки та ідеї. Мені близька команда «УДАРу», їхня програма, тому я вирішили підтримати саме цю політсилу. Ці люди чесні, щирі, вони такі як є. Це я ціную найбільше, – каже Мар’яна Юлик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.