«У Тернополі потрібно покращувати умови для залучення надійних інвесторів», – Марія Лизун

Опубліковано в Політика Автор  soroka 12.10.2020
Аби Тернопіль розвивався, необхідно залучати до місцевої економіки потужних й надійних інвесторів.

У цьому переконана професор кафедри міжнародної економіки Західноукраїнського національного університету, кандидатка у депутати Тернопільської міської ради від партії «УДАР» Марія Лизун.

Про це вона розповіла у програмі «Тернопільське життя».

– Пріоритетами моєї роботи буде розвиток економіки та економічного потенціалу краю, модернізація інфраструктури, розвиток рекреаційного потенціалу, створення умов для малого та середнього бізнесу. У мене є ґрунтовні теоретичні знання щодо економічного розвитку і я готова застосовувати їх на практиці. Економічних проблем, звісно, є багато, а фінанси обмежені. Децентралізація дала певний поштовх місцевій владі їх більш ефективно вирішувати. У рейтингу видання «Forbes Україна» Тернопіль увійшов до п’ятірки міст за потенційними можливостями для ведення бізнесу. Це нові шанси, які не можна упустити,  зазначила Марія Лизун.

Також вона наголосила на тому, що стала частиною команди «УДАРу» тому, що поділяє цілі й завдання цієї партії.

– Я обрала «УДАР», бо ця партія проукраїнська, патріотична й дотримується європейських цінностей. Вагомий результат своєї діяльності «УДАР» показав в Києві, сьогодні підтвердженням цього є підтримка політсили з боку киян. Наша команда на Тернопільщині працюватиме, дотримуючись таких самих цінностей – забезпечення добробуту громадян та соціальної справедливості, – додала Марія Лизун.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.