Ігор Побер: "Я не вірю в припинення обстрілів з боку сепаратистів"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 25.07.2020
У середу, 22 липня, відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції.

Так, згідно з ухваленим рішенням, з 00:01 27 липня 2020 року має дотримуватися режим повного та всеосяжного припинення вогню, йдеться на Офіційному інтернет-представництві президента.

Цю ситуацію у прямому ефірі каналу Espreso.TV прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.

– Дай, Боже, щоб у президента вийшло зробити так, аби на Сході перестали гинути наші хлопці. Але я не зовсім вірю в припинення обстрілів з боку донецьких, луганських сепаратистів, які підконтрольні Москві. Скільки цих перемир було – і новорічне, і різдвяне, і великоднє, а обстріли з тієї сторони продовжувалися. Мене найбільше насторожує те, що нашим хлопцям не можна буде давати удар у відповідь, а необхідно спершу звертатися до керівництва Збройних сил. Поки зв’яжуться з Генеральним штабом чи з Міністерством оборони, пройде багато часу, за який можуть загинути люди,,– пояснив Ігор Побер.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.