"Суспільство хотіло змін, але їх немає і не буде", – Михайло Головко у прямому ефірі звернувся до представниці "Слуги народу"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 30.06.2020
Сьогодні «слуги народу» несуть повну відповідальність за все, що відбувається в Україні, оскільки мають всю повноту влади.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у ток-шоу «Прямий ефір» на каналі «Прямий».

Також він звернувся до ще однієї гості студії – народної депутатки від «Слуги народу» Мар’яни Безуглої й зауважив, що чинна влада лобіює інтереси олігархів.

– Коли вступаєш у дискусію з «слугами народу», то вони обґрунтовують все за принципом «і я не я, і хата не моя». Вони не готові визнавати повноту влади і відповідати як її представники... Складається враження, що Зеленський таки не стане батьком нації, а більше перетворюється на поганого сина нації. Він приголублює олігархів, надає певні преференції у різних галузях. Суспільство хотіло змін. Люди чули класні слова, обнадійливі тези про 4 тисячі доларів для вчителів, про 300 % надбавок для медиків. Сьогодні нічого цього немає і не буде, бо в пріоритеті влади олігархи. Ви не хочете ухвалювати антиолігархічний пакет законів. Ви не хочете виводити економіку з тіні. Ви не хочете перевіряти митницю,– зазначив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.