Михайло Головко: "Якщо Путін перестане стріляти – закінчиться війна, якщо перестануть стріляти українці – не стане України"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 23.06.2020
Україною уже 6 рік війни керують люди, які не можуть повернути втрачені території, бо припускаються однієї й тієї ж помилки – боягузливої політики.

На цьому наголосив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко у прямому ефірі телеканалу ZIK.

– Мені шкода 6 років втрачених можливостей. За цей час ми не посилили нашу армію, не попрацювали над її технічним оснащенням, не застосували санкцій до агресора, не арештували їхні активи. Не можна сьогодні йти на догоду Путіну, виконувати Мінські домовленості, які є впровадженням федералізації в Україні. Миру сьогодні можна досягнути лише одним способом – коли Росія перестане воювати. Якщо наш ворог перестане стріляти, в Україні буде мир. Якщо ж українці перестануть воювати, не буде України. У тому й різниця. Наше завдання – стати сильними економічно, військово, політично. Давайте залучаємо світову спільноту, застосовуємо санкції. Якщо ми підемо на поступки Путіну, то втратимо Україну, – зауважив Михайло Головко.

Політик додав, що Мінські угоди рівнозначні втраті державного суверенітету та федералізації України.

– Нам, свободівцям, закидають, що не дали Порошенку переписати Конституцію та запровадити особливий статус Донбасу. Якби це сталося, то ми б втратили Україну повністю. Сьогодні хай маємо і не всю, бо частину в нас відібрали, але Українська держава існує. Мені боляче, що наших солдатів використовують як гарматне м'ясо, їхні діти залишаються сиротами, а влада каже, що не може розібратися, звідки ж стріляють. «Свобода» давно пропонувала підняти питання Будапештського меморандуму, залучити до перемовин Британію та США. Чому ми зациклилися на Франції та Німеччині, які є друзями Путіна?  зазначив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.