Виробництво та споживання власної продукції – це надходження у бюджет, що дає можливість збільшити соцгарантії! - парламентарій Микола Люшняк (відео)

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.06.2020
Нардеп з Тернопільщини Микола Люшняк попросив Шмигаля пояснити, як уряд збирається рятувати економіку.

Сьогодні, 18 червня, під час засідання Верховна Рада України не підтримала оновлену програму дій уряду.

За неї проголосували лише 207 народних обранців із 226 необхідних.

Зокрема, народний депутат з Тернопільщини, член депутатської групи «Довіра» Микола Люшняк звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням озвучити конкретні кроки подальшої роботи, спрямовані на розвиток економіки.

– Я вам дякую за змістовну програму уряду, але хотілось би більш розширено почути по галузях, як має розвиватися сьогодні економіка нашої держави. Ви розумієте, що споживання власної продукції – це збільшення ВВП, збільшення соціальних гарантій, які ви сьогодні декларуєте у вашій програмі. Тому хочеться більш розширено по галузях почути, які необхідні кроки ви будете проводити далі,  зазначив Микола Люшняк.

 У відповідь Денис Шмигаль сказав, що уряд намагатиметься розвивати малий та середній бізнес, долати наслідки COVID-19 тощо. Також він додав, що подібних цілей є понад три сотні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.