Лише двоє нардепів з Тернопільщини підписалися за відставку Авакова

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.06.2020
Днями у різних куточках України пройшло кілька десятків акцій протесту з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Учасники заявили, що Аваков має піти через велику кількість нерозкритих резонансних справ та перешкоджання у розслідуванні нападів і вбивств громадських активістів.

Під Проектом Постанови про звільнення Авакова А. Б. з посади очільника МВС підписалися лише двоє нардепів з Тернопільщини – «слуги народу» Андрій Богданець та Ігор Василів.

Нагадаємо, Арсен Аваков обіймає посаду керівника Міністерства внутрішніх справ України ще з лютого 2014 року, попри те, що з того часу в державі змінився президент й кілька урядів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.