Ігор Побер: "Ніякого “Великого будівництва” немає – це лише відволікання від реальних проблем"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.06.2020
«Велике будівництво» – всього-на-всього добре розрекламований проект, який відводить увагу українців від фінансових проблем в державі.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі авторської програми Віталія Цимбалюка «Пекуча тема» на каналі «Тернопіль 1».

– Чинна влада хизується так званим «Великим будівництвом». Я недавно сидів в одній компанії із представником «Слуги народу». Кажу йому: «порівняйте, скільки коштів виділили на цю програму, а скільки на будівництво доріг скеровували за часів уряду Гройсмана». Сума однакова. Тобто немає ніякого «Великого будівництва». У такий спосіб влада просто відволікає українців від серйозних фінансових проблем в державі,  зазначив Ігор Побер.

Політик також зауважив, що уряд має прозвітувати про використання коштів, виділених на боротьбу з коронавірусною інфекцією.

– Кошти, які спрямували на боротьбу з COVID-19, зараз вже пропонують перенаправити на інші сфери. То Арсен Аваков просить виділити частину на доплати поліцейським, нацгвардійцям і прикордонникам, то прем’єр Шмигаль хоче перекинути їх на будівництво доріг. Думаю, уряд обов’язково повинен прозвітувати про те, як було використано кошти із фонду,  додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.