"Святослав Вакарчук підвів своїх однопартійців, склавши повноваження нардепа", – Ігор Побер

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.06.2020
Днями Святослав Вакарчук заявив про те, що складає мандат народного депутата України.

Свою думку щодо цього висловив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі авторської програми Віталія Цимбалюка «Пекуча тема» на каналі «Тернопіль 1».

– На партію «Голос» у багатьох українців були великі сподівання. Вони молоді, амбітні та перспективні, часто говорять правильні речі. Те, що Вакарчук склав повноваження, було очікувано. Мабуть, він все-таки вирішив, що концертами буде більше заробляти, ніж у Верховній раді. Думаю, в політику йому вже дорога закрита. Третій раз у річку не ввійде. Раніше Вакарчук був депутатом від «Нашої України» й склав мандат. І сьогодні знову такий крок. Цим вчинком він підвів своїх однопартійців. Хоч і каже, що буде розвивати партію. На місцевих виборах більшість електорату забуде про «Голос». Навіть у західних регіонах, де рейтинги політсили були найвищим, – зазначив Ігор Побер.

Ігор Побер також зауважив, що Святослав Вакарчук проявив себе як нерішучий політик.  

– Пам’ятаю, коли були президентські вибори, він довго вагався – чи йде, чи не йде. Україна пішла б в дещо іншому напрямку, якби Вакарчук став президентом. Звісно, якщо б не склав повноваження президента. У Вакарчука ніколи не було своєї чіткої позиції. Ця його нерішучість призвела до такого результату. Можливо, тепер усі знову полюблять Святослава Вакарчука як одного із найкращих співаків. Тут бажаю йому успіху. Нехай займається тим, що вміє робити,  додав Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.