"Добре, що вишиванку одягнув, а не косоворотку", – Михайло Головко про скандал, у який втрапив Зеленський

Опубліковано в Політика Автор  soroka 29.05.2020
У День вишиванки Володимир Зеленський зробив спільне фото із дружиною у національному одязі.

Світлину поширили на сторінці бренду Etnodim, який виготовив ці вишиванки. Однак користувачі соцмереж сприйняли публікацію неоднозначно. Одні вподобали, інші – затято критикували.

Цю ситуацію у прямому ефірі телеканалу NewsOne прокоментував народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

– Я, звісно, є опонентом президента й часто критикую його дії, але ця історія – роздута й непотрібна. Нічого поганого немає у тому, що глава держави одягнув вишиванку. Це – наш національний одяг. Він стимулює людину, яка його носить, відповідно поводитися. Наприклад, не плювати й не смітити на вулиці, розмовляти українською мовою, – пояснив Михайло Головко. – Я за Володимира Зеленського не голосував, але маємо те, що маємо: він – президент. Одягнув вишивану, то й слава Богу. Добре, що не косоворотку. Все нормально.

Також свободівець назвав ймовірну причину обурення українців в цій ситуації.

– У свій час нас цькували за українську вишивану та рідну мову. Зараз все змінюється. Українське – це модно та елітно. Але, думаю, скандал виник  не так через одяг, як через поведінку глави держави. У багатьох речах він розчарував українців, тому, ймовірно, таку агресію користувачі соцмереж й спрямували на президента,  пояснив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.