"Зеленському зарано говорити про другу каденцію – не факт, що першу до кінця добуде", – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 29.05.2020
Під час пресконференції президент України Володимир Зеленський зазначив, що йому може не вистачити однієї президентської каденції, але чи балотуватиметься на другий термін – подумає.

Ці заяви глави держави у прямому ефірі телеканалу «НАШ» прокоментував народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

– За чутками і переказами людей, які спілкуються з Володимиром Зеленським, він каже, що прийшов молодшим на посаду, ніж Володимир Путін і збирається довше пересидіти його. Справді у нього чимало прихованих комплексів та фобій, які він хотів би побороти на цій посаді. Однак Зеленському поки завчасно говорити про наступну каденцію, бо він ще першу не досидів,– зазначив Михайло Головко.

Свободівець також наголосив на тому, що з приходом нової влади в Україні нічого не змінилося, бо «Слуги народу» виявилися прислужниками олігархів.

– Сьогодні Рахункова палата України не може ніяк потрапити до НАК «Нафтогазу», бо Коболєв її не впускає. Він вирішив, що державна компанія – його приватна власність. Дискусії про відставку голови правління «Нафтогазу» точаться вже давно, але його постійно покривали Порошенко, Гройсман, Яценюк. Тепер прийшла нова влада. А що змінилося? Та те, що Коболєву продовжили контракт до 2024 року. То чим чинна влада відрізняється від попередників, яких так затято критикувала?! Ми знову бачимо покривання олігархів – їх не змушують платити податки, не прикривають офшорні схеми, не ухвалюють закон про податок на виведення капіталу, – підкреслив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.