"Час втрачених можливостей", – Михайло Головко про рік президентства Зеленського

Опубліковано в Політика Автор  soroka 26.05.2020
Днями виповнився рік з часу інавгурації президента Володимира Зеленського.

Своїми думками з цього приводу у прямому ефірі телеканалу NewsOne поділився народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

– Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка на стадіоні минулого року були феєричними та яскравими. Очікувано, що Зеленський домінував, бо це йому характерно, адже він все життя провів на сцені. М’яч був на його стороні, він атакував, а Порошенко в’яло відбивався, розуміючи свої провали за 5 років. З того часу пройшов рік, а все помінялося навпаки. Тепер ми бачимо нового Порошенка, але вже у вигляді Зеленського. Петро Порошенко не міг виграти, бо уособлював велике розчарування після Майдану. Були великі сподівання суспільства на зміни й на те, що кров та жертви не будуть даремними. Але в результаті люди побачили фальш, схеми, брехню,  пояснив Михайло Головко.

Свободівець підкреслив, що чинний глава держави Зеленський робить ті ж помилки, що і його попередник.

– Змінилися тільки вивіски та гасла, а суть гнилої системи лишилася та сама. Економіка – в тіні, олігархів ніхто не поборов, найбільш «токсичні» чиновники та топ-корупціонери залишилися на своїх місцях. Володимиру Зеленському дали довіру, але рік його президентства – це рік втрачених можливостей. Так, він має час вчитися, але наше суспільство не може більше чекати. Ми бачимо, що Зеленський повторює помилки Порошенка. Головне «досягнення» чинної влади – розпродаж української землі тишком-нишком та ще й під час карантину. «Нам сонця не треба – нам партія світить. Нам хліба не треба – давай працювать» – так сьогодні нам розповідають про досягнення команди президента. Натомість бачимо тотальний продаж України на догоду олігархам та міжнародному капіталу. Ніхто не ставить акценти на будівництво самостійної країни,  зазначив Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.