"Містить прямі корупційні ризики": нардеп Андрій Богданець не підтримав законопроєкт про повернення вкрадених активів з-за кордону

Опубліковано в Політика Автор  soroka 23.05.2020
Під час засідання 20 травня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №3304 «Про внесення змін до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів».

Він має на меті повернути Україні активи, здобуті незаконних шляхом та виведені за кордон.

За відповідне рішення проголосували 258 народних обранців. Однак нардеп від «Слуги Народу» з Тернополя Андрій Богданець не підтримав законопроєкт № 3304, бо, на його думку, він містить прямі корупційні ризики й потребує доопрацювання.

Про це Андрій Богданець повідомив на своїй сторінці у Facebook.

– Я не підтримав законопроект № 3304 про внесення змін до Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» він потребує серйозного доопрацювання, оскільки в ньому відсутні основні принципи прозорості та відкритості у реалізації та управлінні арештованими активами і присутні прямі корупційні ризики,  написав Андрій Богданець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.