Ігор Побер: "Уряд не може назвати дату виходу з карантину, бо невідомо, як вірус поводитиметься далі"

Опубліковано в Політика Автор  soroka 13.05.2020
В Україні необхідно пом’якшувати карантинні обмеження, бо люди втомилися сидіти в чотирьох стінах.

На цьому наголосив народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер у прямому ефірі телеканалу «НАШ».

 Також політик підкреслив, що уряд не може розписати покроковий план виходу з карантину із зазначенням дат, оскільки досі невідома реальна картина захворюваності на коронавірус.

 – Вчора із сином вибралися покататися велосипедами у центрі Тернополя. На вулицях було дуже багато людей. Гуляють практично всі без масок. Поліцейські ходять, а реакції ніякої. Думаю, українцям вже набридло сидіти вдома. Окрім цього, у людей закінчуються ресурси, а тому карантин треба пом’якшувати. Має бути золота середина, але як її знайти поки ніхто не знає. Для цього необхідно мати чітку картину, а ми її не маємо. Також не знаємо, як вірус буде поводитися далі. Українці вимагають від уряду чіткого плану виходу з карантину. Ну неможливо розписати цей чіткий план, бо немає реальної картини. Невідомо, чи буде другий спалах, чи не буде, хоча в деяких країнах світу коронавірус повернувся вдруге,  зазначив Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.