«Новий очільник ОДА прийшов, щоб навести порядок? Чи зайти «в долю?», – голова тернопільської «Хвилі» Олексій Станько

Опубліковано в Політика Автор  soroka 29.03.2020
Будівництвом сільських амбулаторій на Тернопільщині, що так і не запрацювали, займалися ТОВ «Тербудсервіс» та ТОВ «Інтенсбуд», яке фігурує у декількох провадженнях, а також відзначилося «грибковим» ремонтом спортзалу у школі на Лановеччині.

Про це у мережі Facebook написав голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.  

– Як тільки у певній сфері життєдіяльності українців виникає проблема, то одразу ж стає зрозуміло, що у нас нічого немає і все потрачено на щось, невідомо на що. Так сталось і цього разу. При перших проявах вірус COVID-19 стало зрозуміло і про медичну реформу, і про наявність обладнання, і про оплату праці медикам і т. д. І найголовніше, що немає чим рятувати людей, а скоро і не буде кому. Бо засобів індивідуального захисту відповідної якості та у необхідній кількості у медиків немає. І як результат маємо заражених серед медичного персоналу. А от відповідального за це як завжди немає! Як зараз розпинаються прихильники попереднього президента, звинувачуючи теперішню владу у бездіяльності та непрофесіоналізмі. Але це ж ваші представники будували «успішну медицину» в регіоні останні 5 років і надалі залишились на посадах. Це ж вашою реформою відбувалось недобудівництво сільських амбулаторій, які мали бути здані у експлуатацію до 1 січня цього року і надалі могли послугувати обсерваціями для інфікованих, але за дивним збігом обставин жодна не працює. Це ж наближені до вашого оточення фірми виграли тендери на будівництво цих амбулаторій,  написав Олексій Станько.

Окрім цього, Олексій Станько повідомив, що з приходом нового голови Тернопільської ОДА до влади можуть повернутися попередники.  

– Зараз хтось скаже, що я захищаю теперішню владу! Але це не так. Мені стало відомо, що з приходом нового голови ТОДА Володимира Труша туди все частіше почали заходити люди Романа Заставного і Тараса Юрика. Також пронеслись чутки, що Олег Валов (ексзаступник Степана Барни) має повернутись на посаду заступника голови ТОДА , також ще одним представником Романа Йосиповича має стати Павло Гладун директор ТОВ «ГЛОБАЛ БІЛД ІНЖИНІРИНГ». І ще цікавіше, що будівництвом сільських амбулаторій займаються такі ТОВ «Інтенсбуд» (мабуть пам’ятаєте фірму яка «ремонтувала» спортзал у Лановецькі школі. Також «Тербудсервіс» підконтрольні Роману Заставному, координує роботу Олесь Сірант. Технагляд за будівництвом здійснює вже відомий Соколовський Віктор Михайлович. Так от новий очільник Тернопільської обласної державної адміністрації прийшов для того, щоб навести порядок? Чи зайти в долю?  підсумував Олексій Станько.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.