Версія для друку

«Провалив ситуацію з коронавірусом, спробував поставити «смотрящих» на грошові потоки», – у мережі підбили підсумки роботи голови ОДА Сопеля

Опубліковано в Політика Автор  soroka 17.03.2020
Минуло п’ять місяців з того часу, як Тернопільську обласну державну адміністрацію очолив Ігор Сопель.

Випробування коронавірусом керманич ОДА не пройшов, через нього навіть позбувся владного крісла, але, окрім цього, «напрацював» ще низку промахів.

Підбив підсумки роботи Ігоря Сопеля на своїй сторінці у Facebook голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

– П’ять місяців як Ігор Сопель керує Тернопільською ОДА.

- Основним досягненням якого є те, що завалив справу з коронавірусом.

- На даний час повністю відсутня експлуатація та ремонт місцевих доріг.

- Ініційоване Кабінетом Міністрів «велике будівництво» не почалось і навряд розпочнеться.

А чим же насправді займався голова Тернопільської обласної державної адміністрації?

Пробував поставити «смотрящих» на грошові потоки? – написав Олексій Станько.

Також він поцікавився «заслугами» осіб, що причетні до новоствореного підрозділу, який утвориться шляхом злиття управління інфраструктури та управління капітального будівництва.

– Одним з керівників новоствореного підрозділу, що має утворитися із злиття управління інфраструктури та управління капітального будівництва буде Олег Йосипович Продан. Чим відзначився О.Й. Продан?

- Не здав вчасно декларацію про доходи за 2018 рік. Попередня влада його прикрила адже Олег Продан є керівником штабу БПП Теребовлянського району. Він і далі займається своєю політичною діяльністю і готує Теребовлянський осередок «Європейської солідарності» до місцевих виборів. Теребовлянський осередок є одним з найкращих в області. Попередня влада високо цінувала політичні здібності свого партнера і давала йому підрядні роботи по ремонту та утриманню доріг Підгаєцького, Бережанського Козівського районів. Роботи виконувались власною фірмою Продана «Шляховик», яка зареєстрована в Козові. Не маючи жодної одиниці техніки, маючи на балансі лише руїни колишнього асфальтного заводу, пан Продан подається на мільйоні тендери своєю фірмою і освоює десятки мільйонів гривень. Згідно інформації «Прозоро» пан Продан і в 2020 році подає документи на тендери. Звичайно без підтримки голови ОДА та одіозного начальника УКБ, Продан не мав би можливості заходити на державні об’єкти. На даний час іде тісна співпраця Продана та голови ліквідаційної комісії УКБ – Соколовського В.М., який всіляко підтримує і співпрацює з колегою по роботі.

А звідки по вашому з’явився новий начальник Служба автомобільних доріг у Тернопільській області?

Був директором на тому ж Козівському «Шляховику»!

І звідси риторичне запитання: «А звідки візьмуться результати?»

В наступних дописах розкажу, який екс-нардеп координує роботу УКБ і є радником голови ОДА з усіх питань, і як наш голова заводить родинну компанію на ремонт доріг і будівництво об’єктів.

Потерпіть, далі буде… – написав Станько.