«Тобі, малоросу, ніколи не зрозуміти ідею Бандери», – Головко емоційно звернувся до журналіста Молчанова

Опубліковано в Політика Автор  soroka 03.03.2020
Україну потрібно розбудовувати шляхом націоцентризму, аби вона стала сильною державою.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Важливе» на каналі «НАШ» заявив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

У результаті між свободівцем та ще одним гостем студії – журналістом Юрієм Молчановим виникла словесна перепалка.

– Досить дурити самих себе, пора говорити правду. Щоб ми стали сильними, треба зробити ключові речі. Так, як всі країни це зробили. Кожна держава йшла шляхом націотворення, націоцентризму і, можна сказати, навіть націоналізму, захисту власного виробника, своїх економічних інтересів, – наголосив Михайло Головко та додав: – Націоцентризм побудовний на захисті національних інтересів, а не завойовуванні чужих територій. Ми нікого не плануємо завойовувати, захоплювати, а пропонуємо зробити так, щоб наша нація жила гідно і багато. Ми повинні зробити відповідні кроки у напрямку становлення країни. Якщо ми цього не зрозуміємо, наша держава ніколи не стане самодостатньою і сильною в економічному плані, енергетичній безпеці, інформаційному просторі та всіх інших напрямках. Повірте, лише так нас почнуть поважати, в тому числі і Росія. Вона буде змушена змиритися з самостійною і суверенною політикою України, бо тоді ми проявимо свою силу. А поки підігруємо РФ, виконуємо їхні вказівки, буде пропаганда ідей «русского міра».

Натомість Юрій Молчанов взявся критикувати висловлювання Михайла Головка.

– Що таке український націоналізм – ми побачили недавно в КМДА на симпозіумі, який називався «Степан Бандера і штучний інтелект». Дуже інтелектуальне було зібрання. Отримав масу задоволення. Особливо, блогери в інтернеті,  сказав Молчанов.

У відповідь свбодівець додав, що малороси ніколи не зрозуміють ідеї Степана Бандери.

– Тобі, малоросу, ніколи не зрозуміти ідеї Степана Бандери і побудови Української держави. Ти представляєш «Русскій мір». І поки такі є в Україні, її буде важко побудувати. Ви завжди будете людям пудрити мозок своїм «русскім міром»,  обурився Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.