Версія для друку

"Забрав всі спільні кошти на два райони", – Ігор Сопель знову намагається ввести в оману Тернопілля

Опубліковано в Політика Автор  soroka 02.03.2020
Голова Тернопільської ОДА знову намагається ввести в оману мешканців області стосовно ремонту доріг. 

На своїй сторінці у "Фейсбуці" Ігор Сопель повідомив про "початок великого будівництва", похвалившись, що дороги області будуть відремонтовані.

Він поширив інформацію про ремонт доріг державного значення, яким займається Служба автомобільних доріг. Однак, вихваляється заслугами голова ОДА не у своїй компетенції. Він всіляко намагається приховати той факт, що кошти на ремонт доріг місцевого значення нахабно поділили між двома районами.

Очільник області вирішив замилити людям очі, адже облдержадміністрація не має жодного стосунку до розподілу коштів на ремонт доріг державного значення.

Ми нагадаємо, що на кошти на ремонт доріг місцевого значення ОДА поділила на свій розсуд, виділивши на Гусятинський, "рідний" район Ігоря Сопеля, та Чортківський грандіозні суми – 94 та 112 мільйонів гривень. Інші ж райони отримали по 20-25.

Після того, як сайт "Тернополяни" поширив конфіденційну інформацію про розподіл коштів на дороги місцевого значення, ОДА робить усе можливе, щоб цей факт приховати.

Депутат Збаразької міської ради Роман Напованець обурився, що на його район виділили лише 22,5 млн грн. Він написав депутатське звернення до голови Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля з проханням включити до переліку об'єктів ремонту на 2020 рік вулиці Чорновола, Грушевського, Незалежності, Марусі Богуславки, частину вулиці Данила Галицького та Залізничної, а також Максимівське шосе.

У відповіді заступник голови ОДА підтвердив, що перелік ремонту залишився незмінним.

"Політичні маніпуляції в тому, що хтось забрав всі спільні кошти на два райони!", – пише у мережі Роман Напованець.

Нагадаємо, що Президент України вже прийняв відставку голови Тернопільської ОДА.