Версія для друку

«Зе-команда шукала кадрів за оголошеннями – маємо скандал за скандалом та падіння рейтингу», — Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 28.02.2020
Рейтинг президента Володимира Зеленського та його команди продовжує знижуватися, що є закономірним результатом відсутності в Україні реальних змін на краще.

Реальних економічних змін виборці не відчули, а гучні заяви Зе-кандидатів не виправдали очікувань. Як зазначив  народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко, негативно на рейтинг президента і його соратників вплинули і скандали з депутатами «Слуги народу» та їхніми помічниками. Про це свободівець повідомив під час ефіру «Вечір з Єгором Чечериндою» на телеканалі Еспресо.

—  Мені важко вірити в те, що теперішньому президентові Зеленському вдасться щось зробити. Вважаю так насамперед тому, що в нього немає команди, до якої не відношу студію «Квартал 95», «Лігу сміху». В його команди повинен бути потенціал, люди мають бути готовими здійснити ефективні реформи задля економічного зміцнення держави. Тільки зараз у гаранта немає такої злагодженої та ініціативної команди. Ще перед виборами Зе-кандидати шукали кадрів за оголошеннями. Тепер маємо в державі скандал за скандалом та падіння рейтингу представників «Зе!». І це тільки за півроку! А якого падіння досягне команда президента ще через півроку, якщо зараз у суспільстві відбувається тотальна зневіра людей. Пошук будь-кого з вулиці на управлінські посади може дуже погано закінчитися для українського народу, — резюмував Михайло Головко.