«Упродовж років від агресора лунало, що частина України – це Росія», — Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 17.02.2020
Прохання та домовленості не допоможуть віднадити від України російського агресора, який уже багато років поспіль намагається хитрістю загарбати чужі землі.

Також українцям не варто сподіватися, що віковічний український ворог може змилосердитися та перестане нападати.  Так висловився у прямому ефірі телепередачі «Український формат» на каналі NewsOne народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.

—  Жертві, яка опинилася віч-на-віч перед маніяком, не варто розраховувати на великодушність з боку зловмисника. Його не розчулити добрими словами та сльозами, оскільки у злочинця є чітка мета й завдання. А керівництво Російської Федерації діє, аналогічно цьому правопорушнику. Про це свідчать, зокрема, заяви лідерів Кремля, які ті виголошують упродовж шести років. Відтак, у гаслах країни-агресора можна почути, що східна частина Української Держави – це не Україна. Загарбник вважає, що ця територія, включаючи південну частину, зокрема Одесу, повинна належати Росії. Ворог не визнає суверенності України, зазіхаючи на цілісність нашої країни. З боку Російської Федерації сьогодні йде війна, при цьому у всіх сферах: економічній, інформаційній, силовій. А те, що українські посадовці намагаються щось пояснити ворогові, виглядає дуже примітивно. Вони показують себе недолугими не тільки перед нашими захисниками, але й перед світовою спільнотою. Відтак, як ми можемо вимагати від іноземних країн нових санкцій для Росії, якщо самі збільшуємо товарообіг з Федерацією? — прокоментував Михайло Головко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.