«Заявами про обмін послами Росія вкотре намагається нав’язати свій сценарій», – Михайло Головко

Опубліковано в Політика Автор  soroka 14.02.2020
Днями глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія готова обмінятися послами з Україною, аби відновити дипломатичні відносини.
 
Такі заяви у прямому ефірі телепередачі «Український формат» на каналі NewsOne прокоментував народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.
 
– Питання щодо послів, як на мене, рівнозначне з деякими іншими. Наприклад, захищаємо ми свої національні інтереси чи здаємо їх?! Вважаємо, що в нас – війна, або ж називаємо це дружніми відносинами?! Кажемо, що Росія – наш братній народ чи усвідомлюємо конфлікт?! Якщо ми відновимо роботу послів, то це означатиме, що Україна визнає окупацію й вважає дії Росії правильними. Це рішення означатиме, що ніякої війни немає і санкції щодо РФ застосовувати не потрібно. А давайте поміркуємо, що посол вирішує на сьогодні, якщо навіть президенти не можуть домовитися. Заяви щодо обміну послами є легенькими кроками до того, щоб перегорнути сторінку. Росія нав’язує нам свій сценарій. Вона каже: «Та забудьте за той Крим. На Донбасі немає ніякої війни. Це – внутрішній конфлікт, між собою там розберіться», – пояснив Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.