Михайло Головко : «Президент Зеленський не має вірної команди, бо назбирав випадкових людей “за оголошенням”»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 19.01.2020
Президент України Володимир Зеленський не має вірної команди, бо фактично зібрав у «Слугу народу» випадкових людей «за оголошенням».
 
Про це у прямому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.
 
– Найбільша проблема у тому, що президентом України стала людина, яка 20 років була у шоу-бізнесі. Зеленський будував команду для сцени, але не мав за плечима вірних людей. Він почав «на ходу» збирати людей. Тому ці всі скандали у їхній політсилі виникають через судимих, ґвалтівників та любителів повій, темні справи яких зараз виходять на поверхню. Це хіба команда Зеленського? Ні! Це – випадкові люди. Тому зараз у нього – біда, адже немає вірних кадрів. Справа у тому, що президентом не може бути будь-хто. Це має бути людина, за якою стоятимуть не менше 10-ти тисяч вірних прихильників, ідейних побратимів, які можуть підставити плече, не підведуть та не зрадять. Як бачимо, зараз таких людей у нашого гаранта немає, – пояснив Михайло Головко.
 
Свободівець наголосив на тому, що фракція «Слуги народу» фактично є непідконтрольною президенту.
 
– От він завтра захоче змінити уряд. Треба буде шукати голоси, але ж фракція «Слуги народу, понад сто осіб, непідконтрольна Зеленському напряму. Вони залежні від Сороса, від Пінчука. Ще є група Коломойського, яка – в меншості. І вони між собою всі постійно гризуться, дають один одному вказівки. А нам ні холодно, ні тепло від того, хто з них переможе. Одне знаємо точно – українці стають біднішими, бо олігархи грабують Україну, вивозять кошти, беруть кредити та заганяють державу у борги, – резюмував Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.