Михайло Головко: «Мені соромно за наш уряд, тому краще нехай йде у відставку»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.01.2020
У мережі виклали аудіозапис розмови, яку приписують прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку. Він, ймовірно, розмовляє з із міністеркою фінансів Оксаною Маркаровою та першою заступницею голови НБУ Катериною Рожковою про зміцнення гривні, а також каже, що президент Зеленський має «примітивне розуміння економічних процесів».
У той же час голос, який приписують Гончаруку, заявляє, що сам – «повний профан в економіці». Справжність записів поки не підтверджена.
 
Цю ситуацію у ефірі телеканалу «Прямий» прокоментував народний депутат України VII та VIII скликань Михайло Головко.
 
– Тут немає чому дивуватися, бо прекрасно бачили очі, кого вибирали. Ми розуміємо, що все своє життя, а це більше 20-ти років роботи, президент Зеленський будував команду «95 кварталу». Це – люди, які не готові на сьогоднішній день управляти Українською державою. Після президентських виборів йому довелося збирати команду за оголошенням. Хтось потрапив через інтернет, хтось – завдяки знайомствам. Тому й виникла маса проблем всередині партії через різних випадкових людей з темною біографією. Маємо те, що маємо,   зазначив Михайло Головко.
 
Також у ЗМІ почали поширювати інформацію про можливу відставку Гончарука. На думку Михайла Головка, великої проблеми в цього немає.
 
– Я не вбачаю великої біди у відставці уряду. Це – нормальне явище перезавантаження. Набагато більша біда – уряд некомпетентних «профанів», які або не розуміють, що чинять, або навпаки – розуміють свою шкоду для держави. Прикро, що сьогодні ми далі починаємо набирати борги, кожну третю гривню треба буде віддати. Ситуація наростає й стає небезпечною для держави. Зрозуміло, що ця піраміда рано чи пізно закриється. Ми бачимо боротьбу кланів – олігархи Пінчук та Сорос проти Коломойського. Нам від цього – ні тепло, ні холодно. Не залежно від того, хто з них переможе, українці та Україна у будь-якому випадку постраждають, бо олігархів цікавить лише продаж України, нашої землі, стратегічних підприємств. Вони хочуть набирати чергові кредити і вивезти все в офшори за кордон. А платити податки ніхто з них не збирається. Українці просто стають сировинним придатком, молодь мусить виїжджати за кордон, як і я у свій час, бо не бачать перспектив у рідній державі. Цей уряд – уряд непрофесіоналів. Міністр економіки називає себе дебілом. Гончарук каже, що він – «профан» в економіці. Лікарі мають 5 тисяч гривень зарплати, а депутати отримують тисячі доларів у конвертах. Мені соромно за такий уряд, тому краще нехай йде у відставку, – підсумував Михайло Головко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.