Ігор Побер: «Людям зараз соромно зізнаватися, що голосували за команду Зеленського»

Опубліковано в Політика Автор  soroka 18.01.2020
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку. Це трапилося в результаті оприлюднення у мережі так званих «записів Гончарука».
 
Ситуацію у ефірі телеканалу «Прямий» прокоментував народний депутат VII та VIII скликань Ігор Побер.
 
– Таких «зашкварів» не було, напевно, за всі скликання Верховної Ради, починаючи з 1991 року. Кожного дня журналісти мають неабиякі інформаційні приводи. Відеозвернення Гончарука, яке він записав після оприлюднення аудіозапису, є підтвердженням того, що він все-таки це говорив, – пояснив Ігор Побер. – Більшість аналітиків пророкували рік цій владі, але, судячи з того, що робиться, вони помилялися. Уряд валиться і, на жаль, разом з ним валиться країна. Я зараз багато спілкуюся з людьми на вулиці. Цих 73 % рейтингу вже давно впали до 50-60 %. Людям зараз соромно говорити, що вони голосували за цю команду.  Вони ж бачать, що робиться в уряді та як веде себе президент. Я далеко не фан Юлії Володимрівної, але вона добре сказала, що владі треба повернутися в «95 квартал», де вони були хорошими бізнесменами.
 
Нагадаємо, у мережі виклали аудіозапис розмови, яку приписують прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку. Він, ймовірно, розмовляє з із міністеркою фінансів Оксаною Маркаровою та першою заступницею голови НБУ Катериною Рожковою про зміцнення гривні, а також каже, що президент Зеленський має «примітивне розуміння економічних процесів». У той же час голос, який приписують Гончаруку, заявляє, що сам – «повний профан в економіці».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.